Autostrăzi în 2020. Ludovic Orban: Vă spun doar atât
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Premierul Ludovic Orban a vorbit în exclusivitate la DC News despre lucrările la autostrăzi care ar putea fi finalizate în 2020. 

Ludovic Orban, premierul României, a fost întrebat de jurnalistul DC Business, Elena Cristian, în direct la evenimentul “Upgrade Romania - Investițiile, motorul de pornire a economiei“, organizat de DC Media Group, despre numărul de kilometri ce ar putea fi dați în folosință în 2020. 

”Nu am să vă răspund la această întrebare decât spunându-vă că nu există tronson de autostradă pe care procedurile să nu se accelereze. Vom accelera licitațiile pentru contractarea studiilor de fezabilitate, ritmul de realizare a studiilor de fezabilitate, un nou tip de licitație tocmai pentru a reduce perioadele de realizare a unui proiect de infrastuctură. Că vom semna foarte multe contracte în acest an și anul viitor, iar obiectivul nostru este ca toate acestea să se desfășoare în graficul stabilit. Nu există proiecte de investiții unde să avem restanțe în plata situaților de lucrări pentru care s-au emis facturi. Resursele financiare sunt asigurate și ne așteptăm pentru perioada care vine să vină importante resurse europene”, a declarat Ludovic Orban în exclusivitate la DC News

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel