Autoutilitară răsturnată după ce şoferul a virat la stânga fără să se asigure în Teleorman
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
O autoutilitară s-a răsturnat, luni, după ce şoferul care o conducea a virat la stânga, fără să observe un autoturism angajat în depăşire.

Ambii conducători auto au avut nevoie de îngrijiri medicale, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs în zona localităţii Furculeşti, judeţul Teleorman. În timp ce un bărbat în vârstă de 35 de ani conducea o autoutilitară pe DN 52, a efectuat un viraj la stânga pe un drum de câmp, fără să se asigure corespunzător. Bărbatul nu a observat un autoturism angajat în depăşire, condus regulamentar de o femeie de 35 de ani, cu care a intrat în coliziune.

În urma impactului, autoutilitara s-a răsturnat, atât bărbatul cât şi femeia primind îngrijiri medicale de la echipajul de ambulanţă sosit la locul accidentului.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, urmând a fi soluţionat conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel