"Avem o zi ȘUIE pentru voi". E RETROGRAD! O ZODIE trebuie să învețe ASTA: "Vă scot din sărite"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte. Iată ce-ți rezervă astrele astăzi, 2 octombrie. 

"Avem o zi destul de șuie pentru voi. Pentru că odată, Luna asta Plină afectează foarte mult zona carierei. De ce? Pentru că avem Luna acolo în casa a 10-a, avem și Marte retrograd. Se întâmplă niște lucruri, poate cu superiorii, poate cu autoritățile, care nu vă convin, care nu vă nu vă plac și vă agită foarte mult, vă supără, vă enervează, vă scot din sărite, dar nici nu prea aveți ce face. 

Pe de altă parte, acasă, lumea vă așteaptă și vă spune că trebuie să facem planuri, trebuie cumpărături, trebuie să facem aia și aia... și sunteți presați din două direcții și nu vă convine. Intrarea lui Venus în Fecioară vă poate ajuta să comunicați, să reușiți să despărțiți orice problemă în mai multe secvențe, dragii mei, și să găsiți soluții. Decât să căutați o soluție la o întreagă problemă, mai bine o separați și căutați soluții mai mici pe bucățele. Nu vă aruncați să rezolvați întregul", le spune Daniela Simulescu nativilor sau celor cu ascendentul în Rac.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel