Avertizare INFOTRAFIC. Accident pe autostrada A1, Arad-Nădlac. Ceață densă
Autor: Alexandru Ichim pe 14 ian, 16:28 | Info utile

Ceata

Traficul rutier pe autostrada Arad-Nădlac se desfășoară cu dificultate din cauza vremii nefavorabile, dar și din cauza unui accident rutier. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (16:00), pe autostrada A1 Arad – Nădlac, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 de metri.

La kilometrul 579, pe sensul către Nădlac, prima bandă și banda numărul doi, sunt restricționate (aproximativ 30 de minute) din cauza unui accident în care au fost implicate un autotren și un autoturism.

Recomandările polițiștilor

 

”Pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice:

- nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă!

- în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!”, se arată într-un comunicat de presă. 

Te-ar putea interesa și ....
Info utile Vezi toate articolele
Crossuri parteneri