Urmărește emisiunea live
Avion prăbușit peste case. Imagini dramatice de la locul tragediei. Autoritățile recuperează cadavrele
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Presa internațională a publicat primele imagini de la locul tragediei aviatice de astăzi. De altfel, internetul a fost împânzit cu imagini trimise de localnici. 

Un avion al companiei Pakistan International Airlines s-a prăbușit vineri la Karachi cu 99 de pasageri și opt membri ai echipajului la bord. Cel puțin 11 cadavre au fost recuperate și duse la un spital din Karachi, scrie CNN

Zborul a decolat din Lahore și a dispărut de pe radar în zona Karachi. Avionul Airbus A320 s-a prăbușit în cartierul Model Colony, de lângă aeroport.

Societatea Pakistan Red Crescent (Semiluna Roșie) a trimis zeci de voluntari și ambulanțe la fața locului pentru a ajuta autoritățile la recuperarea corpurilor și resuturilor rămase în urma accidentului aviatic. 

Există doi supraviețuitori

Autoritatea aviatică civilă din Pakistan a anunțat că există cel puțin doi supraviețuitori ai accidentului, scrie Agerpres după o informare dpa şi Reuters.

Unul dintre supravieţuitori, Zafar Mahmood, directorul unei bănci comerciale, se află într-o stare stabilă, a informat ministrul-şef al provinciei Sindh, Murad Ali Shah, care l-a vizitat pe bărbatul supravieţuitor la spital. Când ministrul-şef a spus "Murad este aici", supravieţuitor a spus "Mulţumesc mult. Dumnezeu a fost milostiv", informează un comunicat al ministrului.

Ar putea exista şi alţi supravieţuitori, potrivit lui Sumair Nizami, un oficial al Pakistan International Airlines.

Catastrofa a survine la doar câteva zile după ce Pakistanul a autorizat reluarea zborurilor comerciale interne. 

Pilotul avionului a raportat probleme tehnice


Președintele Pakistan International Airlines, Arshad Malik, a declarat că pilotul avionului a raportat că a întâmpinat dificultăți tehnice înainte de accident.

"Este un incident foarte trist și mă duc la Karachi", a spus el.

O anchetă de amploare a fost deschisă în urma acestui grav accident. 

Iată imagini de la fața locului 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel