Avionul ”galactic” care ar depăși de trei ori viteza sunetului. Cum arată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Aeronava viitorului a fost prezentată publicului din întreaga lume. 

Virgin Galactic își propune în continuare să trimită turiști în spațiu, dar compania de turism spațial se uită, de asemenea, la modul în care oamenii ar putea să călătorească mult mai repede pe planeta noastră, scrie CNN

Virgin Galactic a lansat un nou proiect pentru un avion cu o capacitate de la 9 până la 19 persoane și care se poate ridica la o altitudine de peste 60.000 de metri. Super jetul va putea zbura de trei ori mai repede decât viteza sunetului. 

Virgin Galactic a anunțat, de asemenea, un parteneriat cu Rolls-Royce pentru proiectarea și dezvoltarea tehnologiei de propulsie a motorului pentru aeronave comerciale futuriste de mare viteză ca acesta. Rolls-Royce este cunoscut pentru designul motorului său de avion și a proiectat în special motorul care a alimentat avionul Concorde supersonic.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today we are unveiling the aircraft design for a Mach 3 high speed vehicle, and announcing the signing of a non-binding Memorandum of Understanding (MOU) with Rolls-Royce to collaborate in designing and developing engine propulsion technology for high speed commercial aircraft. The basic parameters of the initial high speed vehicle design would include a targeted Mach 3 certified delta-wing aircraft with capacity for 9 to 19 people at an altitude above 60,000 feet. We are pleased to be collaborating with the innovative team at Rolls-Royce as we strive to develop sustainable, cutting-edge propulsion systems for the aircraft, and we are pleased to be working with the FAA to ensure our designs can make a practical impact from the start. Read more about this announcement on the ‘news’ section of our website.

O postare distribuită de Virgin Galactic (@virgingalactic) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel