Avocata Obârșanu, SCANDAL cu generalul Abraham: Sunteți în stare să călcați în picioare
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, și generalul Pavel Abraham s-au certat în direct la România TV în privința unor detalii din cazul de la Caracal. 

În timpul unei discuții despre cazul de la Caracal, la România TV, avocata Carmen Obârșanu a tras un semnal de alarmă privind anumite detalii din anchetă și anumite întrebări fără răspuns.

Aceasta a fost întreruptă însă de către generalul Pavel Abraham, invitat și el la România TV. 

Iată discuțiile aprinse dintre cei doi:

Carmen Obârșanu: Intră poliția acolo peste el. Prima întrebare: unde l-a găsit pe Dincă? De ce spun asta? Pentru că avea încăperi la parter și la etaj. Când am întrebat: ați văzut noaptea polițiștii? Dincă a rămas blocat și s-a uitat la procuror, iar procurorul a spus că întrebarea nu are nicio relevanță. 

Pavel Abraham: Distinsă colegă. Am văzut că puneți întrebări profesioniste, dar vreau să aveți în vedere următorul lucru. Aspectul care l-ați relatat acum, de sus, de jos, să vedem dacă sunt pertinente și relevante pentru a contura acuzația care i se aduce sau nu. 

Carmen Obârșanu: Auziți. Pentru dumneavoastră domnule Abraham este lipsită de relevanță orice ceea ce iese în afara adevărului. Dumneavoastră sunteți om al sistemului și sunteți în stare să călcați în picioare oameni nevinovați ca să faceți plăcere sistemului. Vă rog să vă vedeți de problema dumneavoastră. 

Pavel Abraham: Haide să fim decenți...

Carmen Obârșanu: Vreau să vă pun o întebare. În urmă cu câțiva ani, când erați ofițer de poliție am venit la dumneavoastră pentru apărarea unui mascat de la Poliția Timiș și ați spus că numai în măsura în care profită dumneavoastră atunci veți...

Cearta a fost întreruptă imediat de postul de televiziune care a continuat cu alte subiecte de către prezentator. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel