BAC 2020. Cum susțin examenul elevii infectați sau suspecți de Covid-19
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Sănătății vor elabora o procedură pentru ca elevii care sunt infectați sau suspecți de Covid-19 să poată da examenul de BAC. 

Elevii care se află în izolare sau cei confirmați pozitiv cu noul coronavirus, dar și cei care au diferite afecțiuni cronice sau cei care prezintă un risc crescut de infecție/de a dezvolta complicații asociate infecției Sars-CoV-2 vor susține probele pentru examenul național de Bacalaureat conform unei proceduri speciale, elaborate de către Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Sănătății.

Echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale se vor realiza în perioada 11-17 iunie 2020, conform unei metodologii realizate de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație și aprobate prin ordin de ministru.

Monica Anisie, ministrul educației și cercetării, a aprobat, prin ordin, noul calendar de organizare și desfășurare a examenului național de Bacalaureat - 2020. Documentul urmează să fie publicat în Monitorul Oficial.

VEZI ȘI: BAC 2020. A fost aprobat noul calendar de organizare și desfășurare a examenului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel