BACALAUREAT 2020. Elevă, întrebare de milioane pentru tinerii care vor eliminarea examenului
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
BACALAUREAT 2020
BACALAUREAT 2020
Liviana, o elevă din Călărași, a reacționat după un articol publicat pe DC News.

Am publicat articolul ”Eliminare BACALAUREAT 2020. RĂZBOIUL elevilor cu sistemul creat de unii profesori”, iar o elevă ne-a scris punctul său de vedere.

”Eu cred ca trebuie sa sustinem examenul de Bacalaureat. Nu ii inteleg pe cei care spun "nu vrem sa fim expusi imbolnavirii". Ok, dar atunci de ce te duci in parc cu prietenii? Chiar daca sunteti maxim trei, unul dintre ei poate fi infectat si asimptomatic. De ce te duci la magazin? Poate cineva a stranutat fix pe ce ai pus tu mana. Varful epidemiei a trecut demult, si daca va fi pentru totdeauna acest virus, trebuie sa convituim cu el.

Dam Bacalaureatul ca toate lucrurile sa se decurga normal, firesc. Cum sa se anuleze acest examen pentru generatia 2020? Suntem mai cu mot ca am trait o pandemie? Cu ce suntem mai presus de alte generatii? Pentru ce am muncit 4 ani? Nu ca sa luam acest examen cu nota mare, sa avem o diploma care certifica intr-un fel niste aptitudini, competente? Mi-ar fi rusine ca, in viitor, sa ocup un loc de munca fara diploma de bac! Chiar daca am stat 3 luni acasa, nu ne-am mai pregatit atat de intens, aceasta este o lupta pe care trebuie sa o ducem. Nu trebuie sa fim delasatori, sa ne credem privilegiati. Cine vrea sa invete, invata si singur! Cred ca 90% din succes depinde doar de munca pe care o depui singur! Este doar parerea mea si mi-o asum!”, a scris eleva din Călărași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel