Bacalaureat 2021. Simularea examenului continuă cu proba obligatorie a profilului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Bacalaureat 2021. Simularea examenului de bacalaureat continuă cu proba obligatorie a profilului
Bacalaureat 2021. Simularea examenului de bacalaureat continuă cu proba obligatorie a profilului
Simularea examenului naţional de bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a şi a XIII-a continuă, marţi, cu proba obligatorie a profilului - proba E.c).

Pe 24 martie va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării - proba E.d), iar pe 25 martie, simularea probei la Limba şi literatura maternă - proba E.b).

Simularea evaluării naţionale pentru elevii clasei a VIII-a va începe pe 29 martie, cu proba la Limba şi literatura română. Pe 30 martie va avea loc simularea la Matematică, iar ziua următoare - proba la Limba şi literatura maternă.

Elevii din zonele carantinate se vor putea deplasa la unităţile de învăţământ la care învaţă din afara localităţii carantinate pentru a participa la simularea examenelor naţionale, potrivit unei adrese a şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

'Având în vedere faptul că în perioada 22 - 31 martie se desfăşoară simulările pentru evaluările naţionale 2021 şi examenele naţionale de bacalaureat, vă menţionăm faptul că deplasarea elevilor în vederea participării la simulările pentru examenele naţionale este circumscrisă altor motive justificate din ordinele şefului Departamentului pentru Situaţii de urgenţă privind instituirea carantinei zonale şi reprezintă o excepţie de la măsura interzicerii circulaţiei persoanelor în afara locuinţei sau gospodăriei în interiorul şi în afara zonei carantinate', se arată în document. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel