Bacalaureat / Evaluare Națională 2020. Monica Anisie: ce decizii s-au luat
Autor: Rodica Mitu pe 25 mai, 17:47 | Educatie

Elevii care se află în izolare sau cei confirmați pozitiv cu CoVID 19, dar și cei care au diferite afecțiuni cronice sau cei care prezintă un risc crescut de infecție vor susține probele după o procedură specială, a anunțat, luni, ministrul Monica Anisie.

„Fiindcă există o serie de întrebări referitoare la examenul de Bacalaureat, cât și la Evaluarea Națională, precizez că elevii care se află în izolare sau cei confirmați pozitiv cu COVID-19, dar și cei care au diferite afecțiuni cronice sau cei care prezintă un risc crescut de infecție vor susține probele după proceduri speciale elaborate de Ministerului Educației și Cercetării și Ministerul Sănătății. Important e să le oferim elevilor cadrul necesar pentru susținerea examenelor", a declarat Monica Anisie.

A mai spus că a cerut inspectoratelor școlare să asigure condiții de siguranță în școli pentru revenirea elevilor la cursurile de pregătire și să colaboreze cu direcțiile de Sănătate Publică, astfel încât în fiecare unitate de învățământ dă existe câte un cadru medical.

 

Te-ar putea interesa și ....
Educatie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri