Badea a primit mesaje de la niște politicieni. Au vrut să lămurească niște lucruri
Autor: Anca Murgoci pe 18 iul, 08:02 | Mass-media

Mircea Badea a primit mesaje de la niște politicieni care au vrut să lămurească niște lucruri.

Mircea Badea a citit o știre de pe un site care scria: ”Comisia juridică a Senatului a votat joi seara, în unanimitate, raportul proiectului de lege privind izolarea și carantinarea”. De fapt, nu s-a votat în unanimitate.

”Faptul că legea s-a votat în unanimitate de toți senatorii mă face să vomit. E o lege profund sovietică, pornește de la baze greșite. Votul de joi mă face să nu mă mai duc ever la vot. Dacă s-a votat în unanimitate, eu nu mai am pe cine vota în viața asta”, zisese, inițial, Mircea Badea după ce a citit știrea într-un site. Apoi, realizatorul TV a primit mesaje de la Șerban Nicolae și Titus Corlățean, senatori PSD.

”Mi-a dat Șerban Nicolae mesaj și mi-a spus că este fake news. Nu a fost unanimitate! Au fost 115 voturi din 136. Așadar au fost și oameni zdraveni la cap și s-au opus. Eu nu am votat, zice Șerban Nicolae”, a spus Mircea Badea citind mesajul senatorului PSD.

”Primesc mesaj și de la Titus Corlățean care mi-a spus că unii au fost absenți, trei s-au abținut și împotrivă au fost mai mulți printre care Tăriceanu, Teodorovici. Există oameni care au votat împotrivă. Să faci fake news pe votul din Senat…”, a mai spus Mircea Badea care a adăugat: ”Eu n-aș fi votat această lege”.

 

Legea privind carantina și izolarea a fost adoptată joi seară de Senat, în calitate de cameră decizională. Raportul legii a fost modificat miercuri seara de senatorii juriști, care au adoptat mai multe amendamente.

 

Te-ar putea interesa și ....
Mass-media Vezi toate articolele
Crossuri parteneri