Badea, după reacția USR față de exmatricularea celor 45 de studenți: Bă, eşti nebun? Cât tupeu au!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Mircea Badea a reacționat după reacția USR Tineret vizavi de propunerea Facultății de Drept a Universității din București de a exmatricula 45 de studenți pentru fraudarea examenelor.

"Păi, până acum, nu erau ei cu "la puşcărie"?

"Important este mesajul din poză: "Justiţie restaurativă, nu punitivă!". Cum un astfel de mesaj de la USR? Bă, eşti nebun? Păi, până acum, nu erau ei cu "la puşcărie"? Nu umblau ei cu păpuşi din alea trase în ţeapă în Piaţa Victoriei? Și acum, dintr-odată... Nu, numai. Acum trebuie justiţie restaurativă", a spus Mircea Badea, în emisiunea În Gura Presei, de la Antena 3.

"S-au reconfigurat ăştia de la USR"

"Băi, s-au reconfigurat ăştia de la USR, mă, tătuţule, mă! "Reconfigurarea traseului!". Păi, stai, mă, prietene, ei nu mai sunt de acord cu ei înşişi. Păi, să le punem textilii, imaginilii şi faptilii de acum doi ani. Atenţie că murim! Nu ai cum! "Execuţiile publice sunt o rămăşiţă medievală demnă de regimurile absolute sau teocratice. Un stat european modern nu poate exista decât cu un braţ al legii aplecat spre reformă, reabilitare şi prevenţie". Păi, cum, mă? Nu eraţi voi "La puşcărie! La puşcărie! Cine nu sare ia condamnare!"? Şi, dintr-odată, s-au dat de trei ori peste cap şi ia uite, mă, cum s-au reinventat", a mai spus Badea.

"Absolut fabulos tupeul ăsta!"

"Bă, cât tupeu au! Nu am văzut aşa ceva. Ei vin ca o floricică, pur simplu mizând că nu mai ţine nimeni minte cine sunt ei, ce măcăneau, ce au susţinut dintotdeauna. Uau! (...) Dacă acum ar fi fost ministrul Învățământului doamna Ecaterina Andronescu şi la justiție ar fi fost domnul Corlățean, vă daţi seama ce ar fi făcut ăştia pe internet? Vai de mine cum s-ar fi îngurguțat! Absolut fabulos tupeul ăsta!", a spus Mircea Badea.

USR Tineret a șters postarea, unul dintre internauți reamintindu-le mesajul transmis, cu o captură, dar fără imaginea la care face referire Mircea Badea - "Justiţie restaurativă, nu punitivă!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel