Badea l-a sunat pe Arafat la Radio ZU după o situație halucinantă. Nu i-a venit să creadă așa ceva!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mircea Badea, Antena 3
Mircea Badea, Antena 3
Mircea Badea l-a sunat pe Raed Arafat la Radio ZU. De la ce a pornit totul, aflați în rândurile următoare. 

„Mă oprește Poliția pe stradă și cică să stăm bot în bot, neavând mască (n.r. polițistul). Bun, vorbesc despre subiect la Radio ZU, în direct, și îl sun, fără să-i fi dat niciun mesaj în prealabil, pe Raed Arafat, secretarul de stat de la Ministerul de Interne. Lumea are senzația, fiind doctor și ocupându-se de situații de urgență, că este de la Ministerului Sănătății. Nu, este de la Ministerul de Interne”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii sale de la Antena 3.

Iată o parte din dialogul de la Radio ZU, povestit de Mircea Badea:

„Bună ziua, suntem Popescu și Badea de la Radio ZU, sunteți în direct. Avem o întrebare.

Zice amabil: Da, eu conduc, dar, nicio problemă, sunt pe speaker, sper că mă auziți bine.

Da, vă auzim bine. (…) Și zic: polițistul de pe stradă, care intră în contact cu cetățeanul pe care îl și oprește, trebuie sau nu să poarte mască?

Doctorul Raed Arafat zice: păi e în aer liber.

Da, e în aer liber, spun, dar tot în aer liber era și până acum o perioadă când toți aveau mască. Toți! S-a mai relaxat treaba?

Spune nu, dar s-a stabilit în aer liber…

Zic, da, dar atunci trebuie să stea la doi metri de mine, distanțarea fizică, nu? În aer liber, practici distanțarea fizică.

Doctorul Raed Arafat zice da, e posibil să fie, totuși, un ordin intern de la Inspectoratul General de Poliție. Întrebați acolo. Bine, mulțumim!”

„Stați puțin, ca să ne înțelegem”, a continuat Mircea Badea în emisiunea de la Antena 3. „Deci, un polițist, care oprește zece mașini într-o tură, intră in contact nemijlocit cu zece cetățeni? Răspuns: da. Pune mâna pe acte. Dacă eu, de exemplu, am COVID-19 și sunt asimptomatic și, la un moment dat, îmi vine să strănut. Sigur, pun mâna pe volan și mă oprește domnul milițian. Deschid geamul, el zice: actele. I le dau, le ia frumos, se uită la ele cu atenție și mi le dă înapoi. Plec. Și după vine altul, îl oprește. Între acte se dezinfectează? Există un protocol?”, a subliniat Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel