Badea, răbufnire la adresa Violetei Alexandru: Pare caz de targă, de perfuzii în cap
Autor: Ema Apostu pe 13 sep, 23:51 | Mass-media

Mircea Badea

Mircea Badea a răbufnit, în direct, la adresa Violetei Alexandru.

"Reacţia Violetei Alexandru pare caz de targă, de perfuzii în cap. Doamna Violeta Alexandru a făcut multă paradă când a devenit ministru, că este foarte accesibilă şi şi-a postat numărul de telefon, l-a pus  pe Facebook, de vreo doi ani de când este ministru. Ce-a făcut după aia... Domnul ăla de la Casa de Pensii era în spital şi dânsa i-a făcut public numărul de telefon să îl sune pensionarii. 

Eu, atunci, fiind preocupat să provoc pe cineva, am zis: "Domnule, uite preşedintele Consiliului Judeţean este ăsta, mail-ul lui public este ăsta. Uite, doamna asta este ministrul Muncii, ăsta e numărul de telefon. Asta e Direcţia de Protecţia Copilului unde lucrează mama uneia dintre agresoarele fetei din Târgu Jiu.

Şi doamna Violeta Alexandru a zis gata, este momentul să mă dau eu primadonă şi să mă dau victimă. Și dânsa, împreună cu uriaşul aparat de propagandă care o deserveşte, zice mi-a făcut Badea public numărul de telefon. Ori eu îl am de pe pagina dânsei. Este fake news. Nu eu i-am făcut public numărul de telefon. Pai eu am scris pe pagina ei?", a spus Mircea Badea, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Te-ar putea interesa și ....
Mass-media Vezi toate articolele
Crossuri parteneri