Badea spune că, într-o țară normală, oamenii ar trebui să fie ACUM în stradă! ”M-am săturat. Mi s-a luat rău de viața în țara asta”
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mircea Badea a spus că, în mod normal, oamenii ar fi trebuit să iasă în stradă.

Realizatorul TV s-a referit la știrile care ar fi trebuit să-i scoată pe români în stradă. Știrea cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău (PNL) care apare într-o înregistrare video în care își umilește fiica de 14 ani, și știrea cu fetița bătută de mai multe adolescente la Târgu Jiu ar fi trebuit să-i facă pe oameni să se revolte și să iasă în stradă, potrivit lui Mircea Badea.

”În mod normal într-o țară, imaginile cu primarul de la Sângeorz-Băi ar fi fost subiectul numărul 1. Sau acele agresiuni monstruoase ale unor adolescenți împotriva unor copii sau ale unor adulți asupra unor copii ar fi fost subiectele numărul 1 care chiar ar fi interesat și energizat o societate și un popor.

Cu siguranță, ar fi fost multă lume pe stradă pentru a arăta că așa ceva nu se permite, nu este tolerabil și nu se poate trece mai departe în acest fel. La noi, faptul că ăla a făcut o asemenea monstruozitate, iar pe români nu i-a interesat, la cum a fost și știrea cu fata bătută de alte adolescente… toate astea au fost trecute la și altele. Oamenii au zis nasol și au trecut mai departe. M-am săturat. Mi s-a luat rău de viața în țara asta. Nu mai merge. M-am acrit”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel