Bădulescu - Vîlceanu, schimb de replici în direct: Nu o mai dați în glume. Este cât casa de mare problema
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Captură România TV
Foto: Captură România TV
Un schimb de replici a pornit între cei doi politicieni după ce Aurelian Bădulescu s-a arătat indignat de atitudinea prefectului Capitalei, dar și după ce a susținut că ”eșecul acestuia” ar trebui să fie asumat de către Ludovic Orban. 

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, și Dan Vîlceanu, deputat PNL, s-au aflat în această seară în direct la România TV unde au discutat pe seama măsurilor luate de Prefectura Capitalei și despre ședința întârziată a Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență. 

Iată discuția: 

Dan Vîlceanu: Este evident că la momentul acesta problema a fost rezolvată. Tot ce am reușit să aflăm cu toții de la domnul Bădulescu este că problema a fost rezolvată, dincolo de anumite atacuri care par de ordin personal, de o antipatie personală. 

Aurelian Bădulescu: Știți ce îmi place mie, că vă găsesc câte un reprezentant al PNL care, încercând să iasă dintr-o chestiune foarte foarte gravă, duc în derizoriu aceste chestiuni. Astăzi, domnule Vîlceanu, dumneavoastră și cu blocul dumitale politic, de culoare galbenă, ești la putere. Dumneata, te rog să vorbești cu ei să rezolve problemele. Nu o mai dați în glume că este cât casa de mare problema. O să vedeți săptămâna asta pe la sfârșit. 

Dan Vîlceanu: Eu vă rog să discutați cu colegii dvs. ca în Parlament să nu mai facă ce au făcut până acum. 

Aurelian Bădulescu: Vă duceți prea departe, iertați-mă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel