Bahmuțeanu, mesaj pentru Barna: Duce la divorț
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Adriana Bahmuțeanu are un mesaj pentru Dan Barna. 

„Criza evident că nu s-a încheiat! E o oală sub presiune. Vă dați seama despre ce discutăm noi?! Am ajuns să ne bucurăm într-un fel că miniștrii USR s-au dus la ședința de Guvern. Pe bune?! Unde suntem?! La grădiniță, în grupa mare?!”, a zis, joi seară, Adriana Bahmuțeanu la Antena 3, în cadrul emisiunii „Subiectiv”. 

„Domnul Barna își ia jucăriile și pleacă. (...) Ce înseamnă circul ăsta când țara arde, când nu avem locuri la ATI?! (...) Asta este România reală. Iar oamenii aceștia care se ceartă pe nimic, până la urmă... Eu nu cred că domnul Barna o să plece de la guvernare, vă spun cinstit. Face doar așa ca să impresioneze”, a mai zis Adriana Bahmuțeanu. 

„Și îi mai spun ceva domnului Barna. Din experiența mea de viață: Domnule Barna, o căsătorie din asta cu năbădăi nu merge. Până la urmă, duce tot la despărțire, tot la divorț!”, a conchis Adriana Bahmuțeanu. 

Amintim că liderul USR, vicepremierul Dan Barna, a spus că revocarea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății este o decizie unilaterală şi imatură politic, care ridică semne de întrebare asupra capacităţii premierului de a conduce România într-o perioadă delicată. El a precizat că premierul Florin Cîţu nu mai are susţinerea USR - PLUS.

VEZI ȘI: Dana Chera: Ne vom trezi într-o altă pandemie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel