Banciu, despre intrarea în POLITICĂ. PRIMUL lucru ca premier. "Asta aș face! PUȘCĂRIE"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Radu Banciu a vorbit despre intrarea sa în politică și care ar fi primul lucru pe care l-ar face dacă ar ajunge premier. 

"M-a întrebat cineva recent, zice: "Dumneavoastră, domnul Banciu, ce ați face dacă ați ajunge premierul României?" Eu le-am explicat oamenilor, sunt cam o mie de oameni pe zi care-mi pun întrebarea asta, în diferite surse, asta e media. Eu, în 98% din cazuri, am răspuns același lucru: 'Domne, eu sunt jurnalist, nu mă interesează să fac altceva, că vorba aia, nu mă pricep. Nu intru în politică, nu intru în alte domenii, dar asta e, trebuie să fii politicos", a declarat Radu Banciu, în direct la B1 TV.

Primul lucru pe care l-as face ca premier

"Și i-am răspuns totuși unuia, crezând că mă prinde, uite ce aș face și o spun și în seara asta. Într-o săptămână, nu mai mult, aș face un proiect de lege prin care să iei 15 ani dacă ai făcut evaziune fiscală. Sigur, se stabilește un cuantum, dar îl stabilim Constituțional. Sigur că dacă te-am prins cu 100 de dolari evaziune fiscală, în ultimii 15 ani, nu te bag la pușcărie, îți iau banii ăia, te pun să-i plătești mai mult decât atât. Dar dacă te-am prins mai mult, îți dau 15 ani. Mergem pe ideea că dacă ai furat un ou, mâine oricum ai fi furat un bou. Asta aș face!", a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel