Banciu, previziune groaznică: Într-o săptămână, se întâmplă! Ce viață...
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Radu Banciu
Radu Banciu
Radu Banciu susține că „începutul anului școlar va paraliza România” și că „va fi dezastru”.  

Radu Banciu a spus, în ediția de luni a emisiunii „Lumea lui Banciu”, că „începutul anului școlar va paraliza România” și că „va fi dezastru”.  

„6,3%, spune premierul Orban, dintre cazurile de coronavirus sunt în rândul elevilor, în momentul de față, în România. Și școala nu a început. Deci, din peste 79.000 de mii de cazuri, că mâine (n.r. azi) trecem de 80.000, în sfârșit. În curând, intrăm în urna a doua și practic, fraților, ce paradox!, ce viață minunată!, în maximum o săptămână România va depăși China la coronavirus. Sigur, chinezii nu mai declară de vreo trei luni absolut nimic. (...) Mai avem 6.000 de cazuri și i-am luat pe chinezi. Asta înseamnă maximum o săptămână”, în opinia lui Radu Banciu.

„Deci, 6,3% din cazuri sunt copii. Păi înseamnă că începutul anului școlar va paraliza România în ritmul ăsta pentru că, vă dați seama, va fi dezastru. 

Prim-ministrul spune că elevii vor trebui să poarte mască și în timpul orelor. Profesorii de asemenea, chiar și personalul non-didactic”, a mai spus Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel