Bani pentru profesori și fermieri. Orban, în Parlament: Uitați-vă la date! Dacă voiam purtător de cuvânt de la PSD, îl luam!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Premierul României, Ludovic Orban, a venit în Parlament pentru a vorbi în „Ora prim-ministrului”.

„În ceea ce privește afirmația profund mincinoasă că nu am acordat bani către profesori, către fermieri, către întreprinderi mici și mijlocii, către pensionari... Păi uitați-vă la date, la cifre! Suntem cred guvernul care a acordat despăgubiri pentru fermierii ale căror suprafețe au fost afectate de secetă. Suntem guvernul care a acordat bani în viteză accelerată, nu cum au făcut guvernele voastre, în perioadă de creștere economică în care nu ați avut niciun merit”, a spus Ludovic Orban.

Resurse financiare acordate de PNL

„Am alocat resurse financiare pentru plata șomajului și alte forme de sprijin pentru peste 1,4 milioane. Am avut o strategie coerentă care a permis în perioada de criză maximă economică provocată de pandemie să nu se piardă legătura dintre companii și angajații lor după acordarea șomajului tehnic, acordând o măsură activă pentru reluarea activității la companii. Toate datele vă contrazic. Ceea ce spuneți sunt numai minciuni. Eu cred că despre ceea ce va face Partidul Național Liberal trebuie să vorbească Partidul Național Liberal, nu PSD. Dacă voiam să ne luăm purtător de cuvânt de la PSD, îl luam!

De unde prorociți dumneavoastră? De altfel, cineva v-a scris textul și parcă am anticipat că cineva v-a scris textul și l-ați citit în continuare deși eu v-am spus cu subiect și predicat că nu majorăm nicio taxă și niciun impozit”, a încheiat premierul, vizibil enervat.

CITEȘTE AICI REPLICILE ANTERIOARE DATE DE MARCEL CIOLACU

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel