Bărbat, bătut și aruncat în frig din Spitalul de Urgență Reșița - VIDEO
Autor: Mircea F. Cristian pe 24 ian, 07:51 | Social

Situație revoltătoare la Spitalul de Urgență din Reșița, acolo unde un bărbat fără adăpost a fost bătut și alungat afară, în frig, de un infirmier și doi brancardieri, iar totul a fost filmat.

Un bărbat fărăr adăpost a fost gonit de pe holurile Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa din judeţul Caraş- Severin, cu mătura, apoi a fost târât afară de alţi doi angajaţi ai unităţii medicale. Conducerea spitalului a demarat o anchetă, iar Poliţia face verificări, potrivit informațiilor furnizate de Antena 3.

Imagini cu angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa în timp ce îl gonesc pe bărbat cu mătura, apoi îl târăsc spre ieşire, au apărut, joi, în spaţiul public, iar conducerea spitalului s-a autosesizat.

Am fost informat cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Am demarat de îndată o anchetă internă. Cei 3 angajaţi ai spitalului, respectiv doi infirmieri şi un brancardier, au fost convocaţi pentru luni, 27 ianuarie, ora 12.00, în faţa Comisiei de Disciplină. Aceasta este formată din directorul medical, un jurist, medicul-şef de secţie, asistentă-şefă etc. Eu nu fac parte din această comisie. Vom lua cu siguranţă măsurile impuse. Membrii vor analiza, vor lua o hotărâre şi îmi vor propune măsurile care se impun. Nu am tolerat niciodată şi nu voi tolera astfel de lucruri. Din punctul meu de vedere este inadmisibil ce s-a întâmplat, indiferent de conjunctură! Sunt convins că se va propune sancţionarea angajaţilor implicaţi", a declarat Waldemar Murgu, managerul Spitalului din Reşiţa, pentru Express de Banat.

VIDEO

 

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Caraş – Severin a deschis o anchetă în acest caz.

"Cu privire la imaginile video, filmate in incinta unei unităţi spitaliceşti, apărute în spaţiul public în cursul acestei zile, facem următoarele precizări: În urma vizualizării imaginilor video, la nivelul Poliţiei municipiului Reşiţa au fost dispuse verificări imediate în vederea stabilirii situaţiei de fapt, identificării persoanelor care apar în imagini şi luării măsurilor legale care se impun. Până la acest moment, nu am fost sesizaţi cu privire la săvârşirea vreunei infracţiuni sau contravenţii", transmite IPJ Caraş – Severin.

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri