Bărbat cercetat pentru confecționarea de arme cu o imprimantă 3D
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Poliția Română
Foto: Poliția Română
Un bărbat care are dublă cetățenie, irakiană și britanică, este cercetat după ce ar fi confecționat arme cu ajutorul unei imprimante 3D. Poliția desfășoară percheziții. 

Polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, din cadrul I.G.P.R. și polițiștii de la arme, explozivi și substanțe periculoase, din Timiș, efectuează percheziții într-un dosar penal, în care un bărbat este bănuit că ar fi confecționat, în mod ilegal, arme și componente, precum și că ar deține ilegal asemenea arme și componente.

”În cadrul activităților desfășurate de polițiști, pe linia prevenirii și combaterii săvârșirii de fapte care aduc atingere regimului armelor și munițiilor, precum si pentru combaterea traficului ilicit de arme si muniții, sunt efectuate cercetări față de un bărbat, de 46 de ani, cu dublă cetățenie (irakiană și britanică) bănuit de nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, se arată într-un comunicat de presă/ 

A fost reținut 

Astfel, astăzi, 8 iulie, polițiștii de la arme, explozivi și substanțe periculoase, efectuază 6 percheziții domiciliare, atât la domiciliul persoanei în cauză, cât și la imobilele unor persoane ce ar fi implicate în activități.

Acțiunile se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel