Bărbat din Bihor, ÎMPUȘCAT în cap la vânătoare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Un bărbat din Bihor a fost împuşcat în cap în timp ce se afla la vânătoare.

Un bărbat din Bihor a fost împuşcat accidental în cap la o partidă de vânătoare organizată în zona Remetea, transmite RealitateaPlus. Cei care se aflau cu el au sunat la 112 și au spus că bărbatul trăieşte şi respiră. La faţa locului a fost trimis elicopterul SMURD.

Pacientul a ajuns în comă, în stare critică, la Unitatea de primiri Urgenţe de la Spitalul Clinic judeţean Oradea. El prezintă o plagă împuşcată craniană frontală, traumatism cranio cerebral sever. După investigaţiile de specialitate, a intrat imediat în operaţie la Secţia de Neurochirurgie. Nu se știe deocamdată dacă este vorba despre o partidă de vânătoare organizată legal sau nu. 

"Poliţiştii de la Poliţia municipiului Beiuş au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, prin numărul de urgenţe 112, că într-o pădure de pe raza localităţii bihorene Remetea a avut loc un accident de vânătoare în urma căruia un bărbat a fost împuşcat accidental. Un elicopter SMURD a fost trimis în zonă, care l-a transportat la Spitalul Judeţean din Oradea.", a declarat vineri, pentru Agerpres, Ioana Lascău, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor.

Reprezentantul IPJ Bihor a mai menţionat că la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Beiuş şi cei ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Bihor, care efectuează cercetări cu privire la circumstanţele producerii acestui incident.

 

Incidente similare

Incidente similare au mai avut loc. În luna octombrie 2020, un bărbat din Maramureș a murit după ce a fost împușcat la o partidă de vânătoare. Incidentul s-a petrecut în zona “La Lopeți” din Sighetu Marmației.

VEZI ȘI: Bărbat din Maramureș, ÎMPUȘCAT MORTAL la o partidă de vânătoare

Totodată, un pădurar din Caraș-Severin s-a împușcat cu arma de vânătoare chiar în cantonul silvic pe care îl are în administrare. Incidentul s-a petrecut în vara anului 2020. Bărbatul avea 40 de ani.

VEZI ȘI: Un pădurar s-a împușcat cu arma de vânătoare din dotare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel