Bărbat dus la Psihiatrie, după ce a atacat doi soți și a reclamat prin 112 că polițiștii îl agresează
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Bărbat dus la Psihiatrie, după ce a atacat doi soți și a reclamat prin 112 că polițiștii îl agresează / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Bărbat dus la Psihiatrie, după ce a atacat doi soți și a reclamat prin 112 că polițiștii îl agresează / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Un bărbat a fost amendat și internat la Psihiatrie, după ce a atacat doi soți, apoi a reclamat prin 112 că polițiștii îl agresează.

Doi soți au fost atacați de către un bărbat, marți, în municipiul Dorohoi, în timp ce se aflau în mașina proprie. A intervenit un trecător, fost jandarm, iar autorul a fost  ridicat de un echipaj de poliție. În drum spre sediu, acesta a sunat la 112 și a reclamat că oamenii legii l-au agresat, însă fapta s-a infirmat, astfel că s-a ales nu doar cu dosar penal, ci și cu amendă, scrie stiri.botosani.ro.

Cele două victime sunt un bărbat și o femeie, de 60, respectiv 57 de ani. Ei staționau în apropiere de locuința agresorului. La un moment dat, el s-a apropiat de autoturism și i-a incitat verbal, determinându-i să coboare din mașină pentru a discuta. A început să îi lovească, însă cei doi au opus rezistență, iar un martor a sărit în ajutor. Fost lucrător al Inspectoratului Județean de Jandarmi, trecătorul a imobilizat atacatorul, în vârstă de 58 de ani, solicitând intervenția Poliției.

Autorul a fost preluat de oamenii legii, iar în drum spre sediu, acesta a apelat 112 și a declarat că este agresat de către polițiști. A fost sancționat ulterior pentru apelare abuzivă, cu amendă în cuantum de 3.000 de lei.”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Sursă: stiri.botosani.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel