Bărbat înarmat, împuşcat mortal după ce a luat ostatic un poliţist
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Un individ înarmat cu o grenadă care a luat ostatic un poliţist a fost împuşcat mortal sâmbătă dimineaţă de agenţi ai forţelor speciale de poliţie, în centrul Ucrainei.

Roman Skrypnyk era dat în urmărire pentru că luase ostatic un poliţist săptămâna trecută. A fost localizat sâmbătă dimineaţă într-o clădire din oraşul Poltava, afirmă surse citate de agenţia de presă Reuters.

"Înarmat cu o grenadă, Skrypnyk a luat ostatic un alt poliţist. Infractorul a fost împuşcat mortal de agenţi de poliţie", a declarat Anton Geraşcenko, adjunct al ministrului ucrainean de Externe.

Poliţistul luat ostatic sâmbătă a avut doar câteva secunde la dispoziţie să se ferească de explozia grenadei şi a scăpat nevătămat. Potrivit autorităţilor ucrainene, Roman Skrypnyk a luat ostatic un alt poliţist pe 23 iulie, dar l-a abandonat înainte de a fugi într-o pădure. Într-un alt incident, produs la începutul lunii iulie, un alt individ a luat ostatice 13 persoane, dar le-a eliberat după negocieri cu poliţia, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel