Bărbat înjunghiat de soție, la Botoșani, după ce i-a spus că nu știe să facă sarmale
Autor: Andrada Oana pe 06 mai, 14:55 | Social

Foto ilustrativ / Imagine de Alfaviski8 de la Pixabay

Un bărbat din Botoşani a fost înjunghiat de soţie, după ce i-a reproşat că nu ştie să facă sarmale.

Un bărbat din comuna botoșăneană Albești a ajuns la spital, înjunghiat de soție, după ce i-a reproșat că nu știe să facă sarmale. Incidentul a avut loc în Sâmbătă Mare, când soții se aflau în bucătăria casei lor. 

În timp ce femeia de 55 de ani pregătea sarmalele, soțul, de 52 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, i-ar fi spus că nu știe să le învelească.

La scurt timp, într-o criză de furie, femeia a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat în abdomen

Fiul celor doi soți a intervenit și i-a despărțit. El a sunat la numărul unic de urgență 112 imediat ce a observat că tatăl lui sângerează puternic. 

Bărbatul le-a spus medicilor la internare că s-a tăiat în tablă 

 

Bărbatul a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" din Botoşani. Medicul primar chirurg Iulian Preda a declarat pentru monitorulbt.ro„pacientul a suferit o plagă profundă, nepenetrantă, adică nu au fost atinse organe vitale, la nivelul peretelui abdominal stâng. Declarativ într-o bucată de tablă, dar anii de experienţă indicau mai degrabă o plagă înjunghiată. Profunzimea şi mecanismul de producere indicau asta.”

Precizările medicului vin după ce, inițial, la internare, bărbatul a spus că s-a tăiat într-o bucată de tablă.

Soția lui a fost audiată și internată la Psihiatrie, unde urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă avea sau nu discernământ în momentul agresiunii.

Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri