Bărbat, atacat la METROU la Iancului, cu un briceag
Autor: Irina Constantin pe 23 ian, 15:08 | Social

Un bărbat a fost atacat cu un briceag la metrou la Piața Iancului, transmite Antena 3. Se pare că atacatorul a fost imobilizat la timp și nicio persoană nu a fost rănită, conform informațiilor oficiale. 

UPDATE: "La ora 13,50 a fost sesizat, prin apel la 112, că într-o garnitură de metrou a avut loc o altercaţie verbală între doi bărbaţi, unul dintre ei având la vedere un obiect tăietor, posibil briceag. Bărbatul a fost imobilizat şi în prezent este audiat la sediul Poliţiei Metrou. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Nicio persoană nu a suferit vreo vătămare", precizează Poliţia Capitalei.

Știrea inițială

 

Se pare că doi bărbați s-au certat la stația de metrou Piața Iancului. Unul a scos un briceag și a sărit să-l atace pe celălalt. Nu se știe starea bărbatului atacat. Se pare că mai mulți martori au intervenit, transmite Antena 3, care precizează că cinci bărbați l-au ținut pe atacator. Însă, în momentul percheziției, asupra atacatorului n-a fost găsit briceagul, conform sursei citate. 

Informațiile sunt incerte în acest moment, se pare că sunt martori care au filmat scena. 

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri