Bărbat reținut pentru că și-ar fi violat fiicele vitrege, de 13 și 16 ani, timp de doi ani
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay
Un bărbat de 48 de ani a fost reținut, fiind bănuit că le-a violat și agresat sexual pe fiicele sale vitrege, timp de doi ani. 

Un bărbat de 48 de ani, din municipiul Dorohoi, a fost reținut pentru 24 de ore, miercuri, de Serviciul de Investigații Criminale. El este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol și agresiune sexuală, ambele în formă continuată, comise față de fiicele vitrege minore, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

În data de 29 martie a.c., bărbatul de 48 de ani a sesizat organele de poliție cu privire la faptul că fiica sa vitregă de 12 ani ar fi fost violată de o persoană necunoscută din localitatea de domiciliu.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în perioada 2019 – martie 2021 acesta ar fi întreținut raporturi sexuale și le-ar fi atins în zonele intime pe fiicele sale vitrege de 13 și 16 ani, cu care locuia împreună.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Aarestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, precizează IPJ Botoșani, potrivit stiri.botosani.ro.

Incidente similare

Un bărbat și-a violat fiica vitregă, în vârstă de 7 ani, timp de un an

Tatăl vitreg al unei fetiţe în vârstă de şapte ani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, fiind acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu minora timp de mai bine de un an de zile, transmitea Agerpres la începutul lunii aprilie.

Procurorii au încheiat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată a bărbatului, în stare de arest preventiv, acesta fiind acuzat de viol, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Anchetatorii au stabilit că faptele s-au derulat în perioada decembrie 2019 - ianuarie 2021, bărbatul ameninţând-o pe fetiţă că dacă nu se supune dorinţelor sale o va alunga din familie şi o va trimite la bunica din partea mamei. Rechizitoriul şi dosarul cauzei au fost trimise Judecătoriei Deva spre competentă soluţionare.

German acuzat că și-a vândut fiica vitregă pe un pachet de țigări

Un electrician din Germania este acuzat că și-a vândut fiica vitregă, în vârstă de 12 ani, pentru un pachet de țigări.

Conform The Sun, germanul este acuzat că și-a vândut fiica minoră pentru 70 de șoferi de TIR, în popasurile de pe autostrăzi, „pentru a face-o să se simtă bine cu corpul său”. Originar din Schweinfurt, bărbatul ar fi cerut 5 euro și un pachet de țigări pentru tânără, cu mențiunea că totul trebuie filmat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel