Bărbat ucis de un șofer beat, după ce a ieșit de la o întâlnire a Alcoolicilor Anonimi
Autor: Andrada Oana pe 08 mai, 17:18 | Internațional

Foto ilustrativ / Imagine de Michal Jarmoluk de la Pixabay

Un bărbat a fost ucis de un șofer beat, după ce a participat la o întâlnire a Alcoolicilor Anonimi, în California.

Ray Galindo, în vârstă de 58 de ani, a murit pe 23 aprilie, după ce a fost lovit de o mașină la volanul căreia era Braxton Howze, de 22 de ani. Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar victima tocmai participase la o întâlnire a Alcoolicilor Anonimi, scrie Business Insider

Un raport al CBS 13 Sacramento arată că Ray Galindo a fost lovit când stătea lângă autoturismul său, la câteva minute după o întâlnire a Alcoolicilor Anonimi.

El purta o conversație cu un nou membru, pe care dorea să-l sprijine - acesta a fost și motivul vizitei sale la întâlnirea Alcoolicilor Anonomi, relatează site-ul local The Modesto Bee

La momentul producerii acidentului, șoferul de 22 de ani se afla în stare de ebrietate. „A fost găsit sub influența băuturilor alcoolice", a spus purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Poliție Modesto, Sharon Bear.

După accident, Braxton Howze a plecat de la fața locului, dar a fost reținut la scurt timp, în apropiere.

Howze a fost reținut cu o cauțiune de 1 milion de dolari. 

Apropiații i-au adus câte un omagiu lui Ray Galindo. Bărbatul în vârstă de 58 de ani a fost descris ca „întotdeauna amabil și dispus să ajute”. 

Suceava. Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina după ce a izbit un gard

Un incident în mijlocul căruia s-a aflat un șofer beat a atras atenția și în România. 

Zilele trecute, un individ care s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice a scăpat neverosimil dintr-un accident rutier provocat pe drumurile localității Bilca, județul Suceava.

Imaginile arată că bărbatul de 30 de ani pierde controlul volanului și intră într-un gard și un autoturism de pe marginea drumului. Ca prin minune, acesta scapă cu viață din mașina cu volan pe dreapta și înmatriculată în Marea Britanie care s-a deteriorat semnificativ.

Șoferul avea o alcoolemie de 0,83 miligrame alcool pur în aerul expirat.

Vezi VIDEO de la incidentul din Suceava AICI.

Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri