Bărbat urmărit internațional, reținut de polițiștii de frontieră de la Stânca
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Un bărbat urmărit internațional, cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății în Germania, a fost depistat și reținut de către polițiștii de frontieră de la Stânca. 

Poliţiştii din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au depistat şi reţinut, miercuri seară, un bărbat de 48 de ani, având cetăţenie română și moldoveană, căutat de autorităţile din Germania, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietății, informează purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial de Poliție de Frontieră (STPF) din Botoșani, comisarul Minodora Răcnea.

Bărbatul s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, călătorind ca pasager într-un autocar înmatriculat în Cehia.

„La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era emisă, la data de 25 martie 2021, o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţi, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietății pe teritoriul Germaniei.”, transmite Minodora Răcnea.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Sursă: stiri.botosani.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel