Bărbații care au prădat mai multe locații și au ucis două pisici, plasați sub control judiciar
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Hoții care au ucis două pisici, plasați sub control judiciar / Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay
Hoții care au ucis două pisici, plasați sub control judiciar / Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay
Cei doi bărbați care au prădat mai multe locații și au ucis două pisici au fost plasați sub control judiciar. 

Cei doi bărbați, unul din comuna Bosanci, județul Suceava, iar celălalt din comuna Stăuceni, județul Botoșani, ambii în vârstă de 45 ani, reținuți pentru 24 de ore, miercuri, au fost plasați sub control judiciar, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ), conform stiri.botosani.ro.

Potrivit sursei citate, în urma probatoriului administrat de către polițiști, s-a stabilit faptul că în perioada 13 septembrie 2020 – 15 februarie 2021, cei doi bărbați ar fi comis mai multe fapte de furt calificat din societăți comerciale și din locuințe de pe raza municipiului Botoșani, bunurile sustrase constând în mai multe sticle de băuturi alcoolice, un televizor LCD, un telefon mobil și o bicicletă.

„De asemenea, la data de 13 septembrie 2020 cei doi au pătruns, fără drept, în curtea locuinței unei femei din municipiul Botoșani, împrejurare în care au distrus un geam al locuinței, după care au ucis cu intenție doi pui de pisică ce aparțineau persoanei vătămate.

În urma activităților desfășurate polițiștii au reușit identificarea celor doi bărbați pe raza municipiului Botoșani și au recuperat o parte din prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională”, a explicat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Cei doi suspecți sunt cercetați sub aspectul comiterii mai multor fapte de furt, furt calificat, distrugere, violare de domiciliu și uciderea animalelor cu intenție.

Sursă: stiri.botosani.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel