Bărbatul care şi-a împuşcat prietenul la braconaj, în Bihor, a fost reţinut
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de fsHH de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de fsHH de la Pixabay
Bărbatul din Bihor care și-a împușcat în cap prietenul de braconaj a fost reținut pentru 24 de ore. 

Bărbatul care și-a împușcat în cap prietenul, în Bihor, a fost reținut vineri seară pentru 24 de ore, fiind acuzat de braconaj și vătămare corporală din culpă, a anunțat procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș.

În cursul zilei de sâmbătă, se va decide dacă se impune o altă măsură preventivă pe numele lui.  

Cu toate că bărbatul și-a asumat vina pentru accident, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş, Cosmin Pantea, a transmis că „deocamdată nu s-a stabilit exact ce s-a întâmplat exact acolo, câţi au participat. Suspiciunea e că au fost şi alţii deşi din declaraţiile iniţiale date de inculpat, acesta susţine că au fost numai ei doi. Ancheta continuă", potrivit ebihoreanul.ro.

Victima este în stare gravă 

Informațiile comunicate de medici arată că victima incidentului, Marius L., pădurar în Meziad și tată a trei copii, este în continuare în stare gravă. 

Persoanei vătămate nu i-a fost extras tubul din cap, este la nivelul creierului partea metalică şi o astfel de operaţie i-ar fi pus viaţa în pericol. Medicii aşteaptă să i se stabilizeze starea”, a mai spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş.

Sursa citată spune că cei doi bărbaţi ieşiseră la o vânătoare de mistreţi.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările în acest caz.

Sâmbătă, coordonaţi de șeful Serviciului, comisarul şef Adrian Pece, poliţiştii au ieşit din nou pe teren, la locul accidentului, unde accesul publicului a fost blocat de ieri, pentru cercetări.

Pădurarul a fost transportat în stare critică

Accidentul a avut loc vineri, într-o pădure dintre Remetea și Meziad. Pădurarul Marius L., în vârstă de 46 de ani, a fost transportat la Spitalul Clinic județean Oradea, cu un elicopter SMURD în stare critică, cu o plagă împuşcată craniană frontală, traumatism cranio-cerebral sever.

Bărbatul, tată a trei copii, a fost împuşcat accidental în cap de prietenul său, un bărbat de 40 de ani din Remetea.

Cei doi erau deţinători legali de arme de vânătoare, arată un comunicat transmis de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, vineri seară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel