Bărbatul căutat în Cibin a fost tranșat și aruncat în râu în saci menajeri
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Bărbatul căutat în Cibin a fost tranșat și aruncat în râu în saci menajeri / Foto Pexels
Bărbatul căutat în Cibin a fost tranșat și aruncat în râu în saci menajeri / Foto Pexels
Bărbatul căutat în Cibin a fost omorât în bătaie, tranșat a doua zi și aruncat în râu în saci menajeri. Suspectul este reținut.

Conform procurorului şef secţie Ruginosu Mihaela de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, anchetatorii s-au sesizat din oficiu, iar din cercetări a reieșit că, în 16 februarie, un bărbat în vârstă de 72 ani a dispărut de acasă.

Investigaţiile au arătat că acesta şi-a vizitat un prieten, un bărbat în vârstă de 58 ani, iar pe fondul consumului de alcool între cei doi s-a iscat un conflict în noaptea de 16 spre 17 februarie.

„Victima a fost lovită de autor probabil cu un cuţit şi alte corpuri dure, din autopsie rezultând că a decedat ca urmare a hemoragiei interne şi externe. Autorul a lăsat cadavrul în locuinţa sa până a doua zi când l-a tranşat în mai multe bucăţi, le-a ambalat în saci menajeri şi le-a aruncat în râul Cibin în noaptea de 17 spre 18 februarie”, arată sursa citată, notează Mediafax.

Joi, suspectul i-a dus pe anchetatori la locul unde a aruncat părţile din cadavru.

Suspectul a fost reținut pentru omor şi profanare de cadavre, urmând ca judecătorului să i se ceară arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel