Barna i-a numit "huligani şi fascişti" pe protestatarii anti restricţii. Radu Tudor: Cine a lansat modelul ăsta?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Dan Barna
Facebook Dan Barna
Jurnalistul Radu Tudor vine cu o întrebare cheie pentru Dan Barna, după ce liderul USR i-a numit "huligani şi fascişti" pe românii care au protestat împotriva restricţiilor din pandemie. 

"Pe bune?! Dan Barna e deranjat de proteste ilegale ce au degenerat in violenţe? De specularea politică a unui necaz al tuturor? Păi cine a lansat modelul ăsta? Coposu? Câmpeanu? Cine?!

Nu erau toţi liderii USR în stradă şi în 2015 şi în 2017-2018? N-au existat ciocniri cu jandarmii? Nu s-a strigat "PSD şi PNL / Aceeaşi mizerie?".

Profit politic dintr-un mare necaz (atunci Colectiv, acum pandemie), mitinguri ilegale, ciocniri cu forţele de ordine şi tensiune sociala? AUR a învăţat de la USR. Acum USR e la guvernare şi nu-şi suportă propriile metode. Pohta ce-ati pohtit", a scris Radu Tudor pe Facebook.

Ce a spus Dan Barna despre protestatari 

"De aseară avem în mod oficial un partid extremist în Parlament, care și-a asumat aceste proteste și partea aceea dintre cei care au demonstrat, care consideră că e legitim să o ameninți pe Maia Morgenstern, să mergi la primarul Timișoarei acasă și să strigi repertoriul fascist, revoltător și de neacceptat, cei care s-au dus în mod revoltător, aproape mi s-a făcut rău, în curtea spitalului din Brașov, strigând la medici și la ambulanțe, asasinilor- acele persoane sunt huligani, sunt persoane din zona extremismului, fascismului și faptul că am putea să avem orice toleranță față de ei este exclus", a spus vicepremierul. 

VEZI Dan Barna îi face huligani și fasciști pe protestatari: Aproape mi s-a făcut rău! Toleranță ZERO, asta e poziția Guvernului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel