Barna îl dă câștigător pe Nicușor Dan în sondaje. Gorghiu: Sondajele vin, trec... Prelipceanu, surprins: Dacă?
Autor: Roxana Neagu pe 30 iun, 21:45 | Partide politice

Prelipceanu - Gorghiu - Barna. Foto: Captură Digi24

Situație complicată pentru PNL. USR și-a desemnat candidații pentru București, la sectoare. Nici n-avea cum altfel, spune Dan Barna, doar partidul s-a născut în București. Pentru Primăria Generală, candidatul comun rămâne Nicușor Dan, ”dacă va fi” și ”în momentul de față”. 

Am date proaspete din două sectoare din București, pe care PSD le valorizează ca fiind foarte puternice, în care Nicușor Dan, cu suportul întregii opoziții, este cu 5-6% peste Gabriela Firea” a anunțat Dan Barna (USR), la Digi24. 

”Dacă va fi candidat comun al dreptei, va câștiga Primăria.” a dat asigurări Alina Gorghiu (PNL). 

”Dacă? Nu e clar?” a intervenit imediat Cosmin Prelipceanu, realizatorul Digi24. 

Răspunsul Alinei Gorghiu a fost că existau informații că nu s-ar înțelege PNL cu USR, însă, ”din fericire”, înțelegerea s-a realizat. ”Sondajele vin, trec, poza momentului e relevantă astăzi” a subliniat, totuși, Alina Gorghiu. 

Ulterior, Dan Barna, dorind să clarifice situația ce ar fi putut deveni o știre cum că e incertă susținerea lui Nicușor Dan de către PNL (”Dacă va fi...”), a afirmat: ”Aș fi foarte clar, Nicușor Dan este și va rămâne candidatul unic, susținut, în momentul de față, de PNL și USR”. 

Te-ar putea interesa și ....
Partide politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri