Băsescu îi dă un suc lui Ponta dacă intră în joc la Primăria Capitalei. ”O să fac ce trebuie în politică”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Confuzie pe scena politică. Alianțe se fac, se rup, se refac. În acest moment, nu știm dacă vor fi mai mulți candidați pe Stânga, mai mulți pe Dreapta sau dacă vor fi alianțe. Încă se JOACĂ! O carte în joc aruncă și Traian Băsescu, dispus să facă ”ce trebuie” pentru PMP. 

Traian Băsescu a afirmat, la Digi24, întrebat dacă va candida la Primăria Capitalei: ”Dacă lucrurile nu se vor clarifica, nu o să-mi las partidul, pentru că poate fi un exerciţiu dificil pentru PMP să candideze singur. Dacă va fi nevoit să candidez, o să fac ce trebuie în politică. (...) Sunt un om destul de retras din viaţa partidului, dar nu mă dau în lături să fac tot ce trebuie pentru partidul ăsta”. 

Fostul președinte consideră că partidele de Dreapta trebuie să meargă cu un candidat comun la Primăria Capitalei, dar și cu aceeași listă pentru Consiliul General. Intrarea în joc a lui Victor Ponta o vede ca pe un câștig pentru Dreapta: ”Dacă domnul Ponta pune candidat, slavă Domnului, cred că o să-i trimit un Pepsi. Mi se pare o veste foarte bună pentru Dreapta, totul este să aibă capacitatea să valorifice. Nu cred că are şanse în faţa doamnei Firea, dacă va fi susţinută onest de partid.”

”PMP e prea mic să influențeze lucrurile, el va acționa în funcție de ce fac cei doi mai mari. PMP în București poate obține 9-10%, asta poate face PMP”, a mai precizat Traian Băsescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel