Băsescu a explodat: Suntem în cea mai penibilă situație! Înțelegeți în ce ridicol ne aflăm?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Traian Băsescu a declarat că legea pe care se ceartă acum partidele politice este degeaba, pentru că România a semnat un acord cu Organizația Mondială a Sănătății care spune clar ce avem de făcut. 

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că certurile și dezbaterile din Parlament pe tema legii carantinei sunt degeaba, pentru că oricum România are instrumentele pentru a lupta cu epidemia de COVID-19.

Suntem în cea mai penibilă situație în care o clasă politică putea să aducă o țară. Adică acea lege despre care discută în Parlament nu e necesară. Noi avem tot pachetul legislativ să facem față pandemiei. România este parte a Tratatului interguvernamental de sănătate internațională și e membră a UE, care a ratificat acest tratat, l-a introdus în decizia Parlamentului și Consiliului UE, prin Decizia 2119/2013. Înțelegeți în ce ridicol ne aflăm?

Am văzut un interviu al unui domn doctor care spunea că ne trebuiesc definiții simple. Dacă nu mă înșel, parcă e domnul Molnar, cu scuzele de rigoare că nu i-am reținut numele. Spune acest specialist că trebuie o lege cu definiții scurte și clare. Iată regulamentul internațional din care noi suntem parte: carantină înseamnă ”restricția activităților și/sau separare a unor persoane suspecte de altele care nu sunt bolnave, astfel încât să prevină posibila răspândire a infecției și contaminării”. Ce vreți mai simplu? Se separă unele suspecte de cele care cert nu sunt bolnave", a declarat Traian Băsescu, în direct la B1 TV.

În urmă cu doar câteva zile, fostul președinte aducea dovezi despre Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și explica totul despre legea carantinării.

Iată știrea: Băsescu rupe tăcerea. EXPLICAȚII de ultimă oră, cu DOVEZILE pe masă. TOTUL despre CARANTINĂ / IZOLARE 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel