Bătăușul cu BMW, REȚINUT. Bărbatul agresat s-a răzgândit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Captură video - Facebook EUROPOL
Captură video - Facebook EUROPOL
Bărbatul care a atacat o mașină în traficul din București a fost reținut. Femeia care a lovit și ea mașina și a scos chiar și o macetă nu este de găsit. 

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru mai multe infracțiuni ce au rezultat din fapta sa, transmite Digi24. Este vorba despre loviri și alte violențe, distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice. Inițial fusese identificat, dar era cercetat în libertate, deoarece victima nu a depus inițial plângere împotriva agresorului, deși a fost dusă la audieri. După câteva zile, bărbatul agresat s-a răzgândit și a depus o plângere penală împotriva celui care i-a spart geamul mașinii și l-a lovit cu o crosă de golf. 

Polițiștii au efectuat cercetările necesare, l-au identificat pe bărbatul de 35 de ani și l-au adus la audieri, fiind dus apoi în arestul Poliției Capitalei. Urmează a fi dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. 

Partenera sa, care în filmare se vede cum lovește cu picioarele mașina victimei, este identificată, dar nu este de găsit. Cel mai probabil va fi cercetată pentru aceleași fapte. Europol a publicat imaginile.

Firul evenimentelor

”Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci.

Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență. Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile. Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun "activist", cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”, a scris Europol pe pagina oficială de socializare. 

Cosmin Andreică, Europol, a declarat la Antena 3: ”Imaginile sunt de o gravitate foarte mare, vorbim de violență din partea șoferului care folosește o crosă pentru a sparge parbrizul și a lovi șoferul din Dacia Logan”. 

Poliția s-a autosesizat

Poliția Capitalei s-a autosesizat la acel moment în privința incidentului din trafic și a început cercetările în acest caz. 

Direcția Generală de Poliției a Municipiului București - Secția 7 Poliție anunța că polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.

Potrivit acestora, incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 21.00. În urma verificărilor a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel