Beatrice Rancea, în carantină după ce a fost depistată pozitiv cu Sars-Cov-2. Cum se simte
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Managerul Operei Naţionale Române din Iaşi, Beatrice Rancea, a anunţat că se află în carantină la domiciliu după ce s-a infectat cu Sars-Cov-2.

Managerul Operei Naţionale Române din Iaşi, Beatrice Rancea, a anunţat că se află în carantină la domiciliu după ce a aflat că este pozitivă la COVID-19.

"Mă simt foarte bine. Sunt asimptomatică. Testul de sânge mi-a ieşit negativ, cel PCR a fost pozitiv. Nu am simptome, sunt la domiciliu. Ieri după amiază am primit rezultatul. Voi sta acasă în carantină.", a declarat pentru Agerpres, managerul ONRI, Beatrice Rancea.

"S-au respectat toate normele"



Potrivit acesteia, la Opera din Iaşi sunt trei cazuri de infectare cu COVID-19, celelalte două fiind persoane care lucrează în sectorul administrativ al instituţiei.

"La mine la birou s-a stat numai cu mască, cu geamul deschis. Am stat la cel puţin un metru de fiecare persoană cu care am interacţionat. S-au respectat toate normele. În cadrul compartimentelor artistice nu avem cazuri de infectare sau suspiciune de COVID-19. Sunt doar două persoane din sectorul administrativ, şi eu. Atât până acum. (...) Nu ştiu cum m-am infectat.", a precizat managerul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel