Bebeluș de opt luni, mort. Părinții cer daune morale de 8 milioane de euro
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Zozz_ de la Pixabay
Imagine de Zozz_ de la Pixabay
Părinții unui bebeluș mort cer daune morale de opt milioane de euro. Ei susțin că fetița lor de opt luni a fost plimbată între spitale, fără un diagnostic clar, după ce a făcut febră. 

Drama unor părinți din Râmnicu Vâlcea s-a mutat în instanță. Totul a început în 2017, când fetița lor de opt luni a făcut febră 38,2. 

Mama s-a dus cu copila la medicul pediatru, acolo unde i s-a spus pe un ton răstit că starea ei este bună și doar îi cresc dinții. Văzând că starea fetiței însă nu se ameliorează, părinții au mers la Urgențe. În urma analizelor efectuate, a reieșit faptul că fetița avea hepatită. 

În cele din urmă, după o recomandare, părinții au ajuns cu bebelușul la Spitalul de Boli Infecțioase din Râmnicu Vâlcea. Medicii le-au spus că fetița nu poate fi internată, pe motiv că ar fi prea mulți pacienți infectați cu rujeolă. 

Apoi, au ajuns la Institutul Clinic „Matei Balș” din Capitală, unde s-a aflat că micuța ar fi avut septicemie. După 10 zile, fetița a murit, iar medicul le-a spus părinților că decesul a survenit în urma unei malformații la inimă. 

Părinții au decis să dea în judecată cele trei spitale pentru modul în care au fost tratați și pentru diagnosticele diferite. Ei cer daune morale de opt milioane de euro, transmite Realitatea Plus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel