Bebeluşi suspecţi de coronavirus. REZULTAT teste
Autor: Mihai Ciobanu pe 09 apr, 13:34 |  Coronavirus

Informaţii de ultimă oră despre bebeluşii suspecţi de infectare cu coronavirus. 

Autorităţile vin cu noi informaţii despre bebeluşii din Timişoara şi din alte localităţi suspecţi de infectare cu Covid-19. Pentru şapte nou născuți au ieșit testele și toate sunt negative. Se așteaptă rezultatele testelor celor doi nou născuți care se află în Arad. În plus, mai este un nou născut și în Hunedoara pentru care se recoltează astăzi testul, au transmis autorităţile.

Anchetă la Timişoara

 

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara fusese înregistrat, marţi, un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, în cazul infectării cu COVID 19 a unor bebeluși de la Maternitatea Odobescu a Spitalului Municipal Timişoara. 

”În cauză se efectuează cercetări privind posibile nerespectări ale măsurilor de prevenire și combatere a bolilor infectocontagioase și implicit a reglementărilor în materie, ce ar fi putut facilita infectarea cu SARS CoV 2 a unui nr. de 10 nou-născuți și a altor 25 persoane – cadre medicale, lehuze și o gravidă, în cadrul Maternității Odobescu a Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara", transmit reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Maternitatea Odobescu este în carantină de câteva zile, după ce mai multe asistente au fost confirmate cu COVID 19.

Te-ar putea interesa și ....
Coronavirus Vezi toate articolele
Crossuri parteneri