Becali: Budescu a semnat cu FCSB
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Becali: Budescu a semnat cu FCSB
Becali: Budescu a semnat cu FCSB
FCSB l-a transferat pe Constantin Budescu. Gheorghe Becali a confirmat semnarea contractului.

Gigi Becali a anunțat că mijlocașul ofensiv de 32 de ani, care s-a despărțit recent de Damac FC, grupare din Arabia Saudită, s-a înțeles cu FCSB.

'Aproape că ne-am înțeles, dar trebuie să mai dăm și cu pixul. Edi se ocupă de toate. Aveți un pic de răbdare. Budescu ne-a anunțat că acceptă', a declarat Gigi Becali, potrivit Prosport.ro. Ulterior, Becali a confirmat și semnarea contractului.

Gigi Becali l-a convins pe Constantin Budescu să revină la FCSB, oferindu-i un salariu de 20.000 de euro pe lună, și o primă de instalare de 200.000 de euro. Mijlocașul ofensiv va semna cu 'roș-albaștrii' un contract valabil un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Constantin Budescu a revenit la echipa lui Becali, după trei ani în care a mai evoluat la Al-Shabab, Astra Giurgiu și FC Damac. În prima perioadă petrecută la FCSB, între iulie 2017 și iulie 2018, Constantin Budescu a jucat 37 de meciuri, reușind 13 goluri și 12 pase decisive. Constantin Budescu ar putea debuta la FCSB chiar duminică, în derby-ul cu eterna rivală Dinamo.

CITEȘTE ȘI: Gigi Becali îl susţine pe Edi Iordănescu după înfrângerea cu CFR Cluj: Am vorbit acum pentru a fi ferm

FCSB-ul lui Becali l-a transferat și pe atacantul Claudiu Keşeru 

Clubul de fotbal FCSB a anunţat, pe 31 august, pe un site de socializare, transferul atacantului Claudiu Keşeru, cel care a mai evoluat la gruparea roş-albastră în perioada ianuarie 2014 - februarie 2015.

'FCSB anunţă revenirea lui Claudiu Keşeru, care va îmbrăca din nou tricoul roş-albastru, începând de astăzi. Atacantul în vârstă de 34 de ani, care a înscris 28 de goluri şi a reuşit 9 pase de gol în cele 48 de partide jucate pentru FCSB în 2014, a semnat contractul şi se va antrena miercuri sub comanda lui Edward Iordănescu. Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru', a scris FCSB pe contul oficial de Facebook al echipei, la momentul oficializării transferului.

CITEȘTE ȘI: Becali, moment de cotitură: Dumnezeu mi-a dat bătaie! Numai prostii făceam, nu mai vreau!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel