Becali, după Botoşani - FCSB: Meciul ăsta l-a pierdut el. Bate serios, bă, 11 metri! / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Becali, după Botoşani - FCSB: Meciul ăsta l-a pierdut el. Bate serios, bă, 11 metri!
Becali, după Botoşani - FCSB: Meciul ăsta l-a pierdut el. Bate serios, bă, 11 metri!
FC Botoşani a terminat la egalitate cu FCSB, 0-0, joi seara, pe teren propriu, în meciul de debut al primei etape a sezonului 2021-2022 al Ligii I de fotbal.

Gigi Becali, a avut, după meci, o intervenție telefonică la Digi Sport 1, unde a criticat evoluția mai multor jucători ai lui FCSB.

Zdenek Ondrasek, transferat în urmă cu aproximativ două săptămâni la FCSB, a fost luat în vizor de patronul FCSB, după prestația avută cu Botoșani. Deși a fost prima dată când fundașul a îmbrăcat tricoul FCSB, Gigi Becali a declarat despre el:

'Vouă cum vi s-a părut? Are niște calități...sare mingea din capul lui. Nu mai vreau să-l critic pe băiat. Nu mi-a plăcut. Crezi că mă păcălești pe mine cu un lat? (n.r. șut cu latul piciorului)', a spus Becali.

Gigi Becali, despre Moruțan

'Pe mine m-a dezamăgit Moruțan. Dacă vrei să fii fotbalist, pasează, pasează, pasează și driblează când ești la 20-30 de metri de poartă. Hai să facem posesie, că dacă te apuci tu să driblezi se apucă și Octavian Popescu de driblat, se apucă și ăla, și ăla...', a spus patronul lui FCSB. 

Gigi Becali l-a criticat și pe căpitanul Florin Tănase, care a ratat un penalty în minutul 60.

'Dacă vezi că bați toate loviturile libere în zid, lasă-l pe altul să bată! Dar tot el bate. Și așa nu bate tare, dă plasat, ca și Coman. Loviturile se bat tare dacă vrei să dai gol, că dacă dai încet o prinde portarul', a declarat Becali.

VIDEO

Florin Tănase, cel mai bun jucător de pe teren în ochii lui Gigi Becali

La scurt timp după ce l-a criticat pe Tănase, Becali a revenit la sentimente mai bune.

'Tănase a fost cel mai bun jucător de pe teren. Tănase nu simulează nimic. El a avut motiv de a căzut acolo. Pot să am părerea mea? Eu zic că a fost ciupit, am voie să-mi spun părerea? I-am spus de atâtea ori să nu mai bată așa 11 metri. Alege colțul și bate. Meciul ăsta l-a pierdut el. Bate serios, bă, 11 metri! Alege colțul, bate tare, mai ales că Pap nu e un portar foarte înalt. Tănase credea că se aruncă, dar uite că nu s-a aruncat și s-a distrat cu tine.', a mai declarat Becali, la Digi Sport 1.

FC Botoșani - FCSB, scor final 1-1

FCSB a dominat jocul, însă a ratat mai multe ocazii clare, printre care şi un penalty prin Florin Tănase, apărat de portarul Eduard Pap (61). Penalty-ul a fost dictat după un fault al lui Alin Şeroni la Octavian Popescu. Vicecampioana mai putea beneficia de o lovitură de pedeapsă în min. 3, când Bogdan Racoviţan l-a acroşat pe Octavian Popescu în marginea careului mare. FCSB a avut o bară la şutul lui Răzvan Oaidă (42), iar Pap a avut două intervenţii bune la mingile trimise cu boltă de Octavian Popescu (14) şi Risto Radunovic (83).

Pentru Dinu Todoran acest meci a reprezentat debutul oficial ca antrenor al echipei FCSB. În meciul de debut al stagiunii precedente, FC Botoşani a învins-o în deplasare pe FC Argeş cu 3-2, dar sezonul 2019-2020 a început cu o altă remiză albă, FC Voluntari - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (0-0). AFC Botoşani - FCSB 0-0, Stadion Municipal - Botoşani Florin Tănase (FCSB) a ratat un penalty în min. 61 (a apărat Eduard Pap). Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova); arbitri asistenţi: Mitruţi Daniel (Craiova), Adrian Popescu (Craiova); arbitru de rezervă: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova) Observatori: Ioan Onicaş (Zalău) - CCA, Bogdan Buhuş (Bârlad) - LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel