Becali, FURIOS după înfrângerea FCSB-ului. "Vând tot!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Patronul FCSB, Gigi Becali, a făcut mai multe declaraţii furtunoase la finalul meciului Astra-FCSB, scor 3-2. 

”Am avut o ofertă pentru Man, săptămâna trecută. Îmi dădeau două milioane de euro acum și zece obligatoriu, în decembrie. Sau șase milioane pe 50% din el. Dar nu am vrut să-l dau. Nu știu de la ce echipă, că nu mi-au spus-o.

Însă în situația de acum, îl dau. Și pe el, și pe Coman, pe care iau câteva milioane”, a spus Becali la Fotbal Club, pe Digi Sport.

Singurul remarcat, Dumitru

”Fiecare joacă aiurea, fără nicio dorință. Noi dacă băteam, eram la cupele europene, băteam Botoșaniul și eram siguri de cupele europene. Dacă jucăm tot așa, nu mai luăm niciun punct până la final, nu luăm nici Cupa. Eu sunt vinovatul, că am uitat că e Tănase pe teren, asta e vina mea. Trebuia scos de mult de pe teren, eu îl scoteam dacă vedeam că e pe teren.

Nu știu ce are, aici e vorba despre bărbăție. Sunt niște copii. Dumitru e fotbalist, e bărbat, îmi pare rău că nu l-am băgat de la început, s-a văzut că are dorință, că joacă fotbal. Normal că e și vina antrenorului, și a căpitanului. Dacă ai 2-0 și pierzi meciul, e vina tuturor. Dacă era CFR-ul în meciul ăsta, câștigau 22-0”, a mai spus Gigi Becali. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel