Becali, reacție neașteptată, în direct: Ești prea prost! Stai acasă, nebunule! Ai băut gaz?
Autor: Ema Apostu pe 06 aug, 10:28 | Fotbal

Gigi Becali a luat o decizie la care probabil nu se așteptau mulți și a și avut o reacție în acest sens, în direct. 

Gigi Becali, patronul FCSB, a spus că nu va mai investi în transferuri, după ce a împrumutat clubul cu peste 11 milioane de euro, dacă nu se califică în grupele Europa League sau nu vinde un jucător pe o sumă mare.

"Îmi e și mie teamă! Nu se știe ce va fi cu lumea. A fost bombă în Beirut, COVID, cutare... Nu se știe ce va fi. Fac și eu transferuri mai cu frică. Îmi e teamă. Toată lumea e în degringoladă,  și eu sunt în degringoladă în ceea ce privește fotbalul. Nu că nu mai dau bani mulți, nu dau bani deloc pentru transferuri! Sunt 11 milioane de euro cu care am împrumutat clubul. Am ajuns la prea multe...

Eu am crezut că eram pe minus cu 5 sau cu 6 milioane, dar când am verificat am aflat că erau 11 milioane! Asta e nebunie curată! Cum să dai 11 milioane de euro și să nu mai recuperezi banii ăștia niciodată?! Nu că e nebunie, ești prea prost! Mai bine stai acasă, nebunule! Cum să arunci banii, milioane de euro, la fotbal? Ai băut gaz?! Eu nu am băut gaz! Acum aștept să văd. Ce îmi trebuie mie, ca să fiu încurajat, e o calificare sau să vând un jucător ca să scot banii”, a declarat Gigi Becali la Pro X, potrivit gsp.ro.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri