Bendeac, serie pe Netflix despre Ceaușescu: Un film de acţiune extraordinar
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Mihai Bendeac a vorbit despre seria de șase episoade, pentru Netflix, al căror personaj central ar urma să fie Nicolae Ceaușescu. 

"Sunt foarte pasionat de perioada respectivă pentru că, dintr-un motiv pe care nu îl ştiu, încă de când eram puşti, l-am urmărit pe Ceauşescu. Am văzut tot ce se putea vedea despre el, am citit tot ce se putea citi despre epoca respectivă, am vorbit cu oricine aş fi putut vorbi dintre cei care i-au fost în preajmă.

Visul meu profesional este să realizez pentru Netflix o serie de 6 episoade, gen Cernobîl, cu acest personaj, o serie despre ultimele şase zile din viaţa lui. Ultimele şase zile din viaţa lui sunt un film de acţiune extraordinar: un om care conduce o țară şi, a doua zi, ajunge să facă autostopul. În toate acele momente, el îşi aduce aminte din copilăria lui. Încerc să îl interpretez pe Ceauşescu de la vârsta de 30 de ani - înainte trebuie să fie interpretat de un copil - şi până a murit", a spus Mihai Bendeac, într-un podcast realizat de Micutzu, pe canalul său de YouTube "Micutzu Stand-up Official".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel