Berlinul EXPLICĂ vizita Angelei Merkel în spitalul unde era internat Navalnîi. "Nu ar trebui să o numiți SECRETĂ"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Berlinul a explicat vizita Angelei Merkel în spitalul în care era internat opozantul rus Alexei Navalnîi după ce presa a spus că a fost una secretă.

Vizita cancelarului german Angela Merkel în spitalul Charite atunci când Navalnîi era internat acolo nu a fost secretă, dar nici nu a fost publică, a explicat purtătorul de cuvânt al guvernului german Steffen Seibert, scrie Interfax. A fost o vizită privată, „vizitând o persoană bolnavă”, a spus el.

„Cuvântul„ secret ”nu se potrivește aici, nu tot ceea ce este deschis publicului este secret, nu a fost o vizită publică”, a continuat oficialul.

Totuși, el nu a precizat când a avut loc această vizită. Reacția Berlinului vine după ce Spiegel a raportat o vizită „secretă” a cancelarului german la Navalnîi, citând surse. Alexei Navalnîi a confirmat deja faptul că a fost vizitat de Angela Merkel atunci când se afla pe patul de spital Merkel a fost unul dintre primii lideri mondiali care și-au exprimat dorința de a-l ajuta pe Navalnîi cu tratament. O organizație privată a trimis un avion medical pentru el la Omsk. Navalnîi a fost primit în Germania ca „invitat al cancelarului”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel