Bianca Drăgușanu a făcut-o PRAF pe Lili Sandu: "Subiectul ZILEI. Să MORI tu? Stai jos! Nota PATRU!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Bianca Dragășanu a atacat-o dur pe Lili Sandu, în urma unui mesaj publicat în online. Ce a putut să-i spună proaspetei mame. 

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele care-și critică colegele de brească. De această dată, i s-a pus pata pe Lili Sandu, proaspătă mămică. 

„What a wonderful throwback! Missing my pregnancy days because I had an amazing time… (n.r. – Îmi e dor de zilele în care eram însărcinată pentru că a fost o perioadă nemaipomenită)”, a scris Lili Sandu pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Citește și: "Vine APOCALIPSA, vă jur!" Adelina Pestrițu, ATACATĂ dur: "Cum dr*cu poți face AȘA CEVA"

Mesajul lui Lili Sandu, revoltă în online. Bianca Drăgușanu a făcut-o praf

„Subiectul zilei de astăzi este unul foarte controversat. Zilele trecute am văzut un interviu cu o starletă de la noi care tocmai a născut. Foarte frumos, de apreciat, femeie frumoasă, corp mișto, și-a revenit într-o lună de zile… Dar afirmațiile pe care le-a făcut ea m-au lăsat mască. Auziți ce zice, nene! „Mi-e dor de sentimentul să fiu gravidă din nou. A fost foarte emoționant!” Să mori tu? Păi tu ai o lună de când ai născut, nebuno! Și ție ți-e dor să fii gravidă din nou!  Să ce? Să te duci la baie de o sută de ori pe noapte, să ai burta aia imensă, să nu poți să fii activă și să stai ca o moluscă?!

Mie mi se pare foarte funny și mi-am dorit să împărtășesc cu voi părerile astea ale mele. Nu că ar interesa pe cineva, dar dacă tot vă uitați la story-urile mele și mi-ați dat multe feedback-uri, mi s-a parut amuzant subiectul zilei de azi. Subiectul zilei de azi e cum o lăuză încearcă ea să ne spună nouă cât de frumos a fost când a fost gravidă acum o lună de zile.

Am ajuns la o concluzie: că poț să spui multe ca să câștigi simpatia oamenilor sau antipatia, cum sunt eu, de exemplu. Mie mi se cam rupe de ce crede lumea despre mine. Nu îmi pasă! Și da, asta e părerea mea, că sunteți niște false astea care ați născut acum o lună de zile, sunteți niște amărâte care veniți iar să mințiți poporul cu televizorul.

Tu ai născut acum o lună de zile, tu nu ai cum să spui că ți-e dor de sentimentul de gravidă, că numai ce ai născut. Stai jos! Nota patru! Voi ce credeți? Credeți că minte? Eu cred că minte! Dacă mințiți, vă dau un sfat! Încercați să mințiți mai bine și aduceți argumente! Lasă să treacă trei luni, cinci luni, un an, să crească copilul și apoi să zici, nebuno, că vrei să fii gravidă din nou, nu când ești lăuză!”, a scris Bianca Drăgușanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel