Bianca Drăgușanu, în SCANDAL. "Mama cea DENATURATĂ!". Alex Bodi a SĂRIT: "Să te potolești!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Bianca Drăgușanu este acuzată dur de fani, în ceea ce privește comportamentul ei față de micuța Sofia.

Bianca Drăgușanu este acuzată de fani că își neglijează fiica, pe Sofia. Ei bine, deși au avut multe de împărțit, se pare că Alex Bodi s-a schimbat total și îi ia apărarea iubitei sale fără să stea pe gânduri.

"Poate răspunde mama cea denaturată!"

Bianca Drăgușanu are o fetiță din relația cu Victor Slav, iar de-a lungul timpului, odată cu despărțirea de el, a tot fost acuzată că o neglijează. Fanii o critică pe vedetă deoarece, de multe ori, o lasă pe micuța Sofia în grija mamei sale. Acest lucru, însă, se întâmplă atunci când Bianca are treburi de rezolvat sau pleacă în vacanță cu Alex Bodi.

După vacanța petrecută la mare, împreună cu cei doi copii ai lor, vedeta și afaceristul au plecat într-o escapadă romantică pe Coasta de Azur, acesta fiind mărul discordiei care a stârnit un val de comentarii pe rețelele de socializare. 

„Micuța Sofia ce face? Poate răspunde mama cea denaturată! Bunica nu va fi niciodată mamă!”, a scris o urmăritoare. 

Alex Bodi i-a răspuns rapid

„Eu zic să te potolești…că acum nu ai dreptate. Dacă părinții nu mai sunt împreună, ce? Te-ai găsit tu să arăți cu degetul? Ai familia ta, ai copii? Bucură-te de ei și educă-i cum crezi tu mai bine, dar sper că fără răutatea asta și negativism. Zi frumoasa fără scântei”, a scris Alex Bodi, citează cancan.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel